ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

PRONAON I.K.E.

 

Η εταιρία PRONAON I.K.E. (“εμάς”, “εμείς” ή “μας”) λειτουργεί στον ιστότοπο www.pronaon.com (εφεξής “Υπηρεσία”’).

 

Η ιστοσελίδα αυτή παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας αναφορικά με τη συγκέντρωση, χρήση και δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

 

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας με μόνο σκοπό την παροχή και βελτίωση της Υπηρεσίας μας. Με τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν την ίδια ερμηνεία όπως και στους Όρους και Προϋποθέσεις (για πρόσβαση, επισκεφθείτε το www.pronaon.com), εκτός εάν ορίζονται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική.

 

ΟΡΙΣΜΟΙ

 

Υπηρεσία

Υπηρεσία καλείται η ιστοσελίδα www.pronaon.com με διαχειριστή την PRONAON I.K.E.

 

Προσωπικά δεδομένα

Καλούνται τα δεδομένα σχετικά με ένα φυσικό πρόσωπο το οποίο μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες που είτε βρίσκονται στην κατοχή μας είτε είναι πιθανό να περιέλθουν στην κατοχή μας).

 

Δεδομένα Χρήσης

Καλούνται τα δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε μέσω την χρήσης της Υπηρεσίας ή από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μίας επίσκεψης στην ιστοσελίδα).

 

Cookies

Cookies είναι τα μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας (υπολογιστή ή κινητό).

 

Ιδιοκτήτης Ιστοσελίδας

Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο (είτε ατομικά, είτε σε συνεργασία ή από κοινού με άλλα πρόσωπα) το οποίο καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο που επεξεργάζεται ή πρόκειται να επεξεργαστεί κάθε προσωπική πληροφορία.

Για τους σκοπού της παρούσας Πολιτικής, Ιδιοκτήτης της Ιστοσελίδας που διαχειρίζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα καλείται η εταιρία μας. 

 

Διαχειριστές Δεδομένων (ή Παροχή Υπηρεσιών)

Διαχειριστής Δεδομένων (ή Πάροχος Υπηρεσιών) είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα εκ μέρους του Ιδιοκτήτη της Ιστοσελίδας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων με σκοπό την πιο αποτελεσματική επεξεργασία των δεδομένων σας.

 

Υποκείμενο Δεδομένων (ή Χρήστης)

Καλείται οποιοσδήποτε κάνει χρήση της Υπηρεσίας μας και υπόκειται σε Προσωπικά Δεδομένα.

 

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Συλλέγουμε πολλών και διαφορετικών ειδών πληροφορίες για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την παροχή των Υπηρεσιών μας προς εσάς.​

 

Είδη Δεδομένων Που Συλλέγουμε

Προσωπικά Δεδομένα

Ενώ χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί να παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες προς ταυτοποίηση οι οποίες να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ή να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας (“Προσωπικά Δεδομένα”). Οι προσωπικές πληροφορίες προς ταυτοποίηση μπορεί να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

 

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

  • Ονοματεπώνυμο

  • Αριθμό τηλεφώνου

  • Διεύθυνση κατοικίας, Περιφέρεια, Επαρχία, Ταχυδρομικό κώδικα, Πόλη

 

Cookies και Δεδομένα Χρήσης​

Τα Προσωπικά Δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων, υλικού προώθησης και marketing και άλλων πληροφοριών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την παραλαβή κάποιων ή όλων των παραπάνω από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο διακοπής εγγραφής (unsubscribe) ή τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε email που αποστέλλουμε.

 

Δεδομένα Χρήσης​

Μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας (Δεδομένα Χρήσης) . Αυτά τα Δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση Πρωτοκόλλου Ίντερνετ του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP),  τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser), έκδοση του browser, οι σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, ώρα και ημερομηνία της επίσκεψής σας, χρονικό διάστημα που παραμείνατε στις συγκεκριμένες σελίδες,  συστήματα αναγνώρισης UDI και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.​

 

Εντοπισμός και Δεδομένα Cookies

Χρησιμοποιούμε Cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για τον εντοπισμό της δραστηριότητας στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας και διατηρούμε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τα Cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν έναν ανώνυμο κωδικός αναγνώρισης.  Τα Cookies στέλνονται στον Browser σας από την ιστοσελίδα και αποθηκεύονται στη συσκευή σας.

Άλλες τεχνολογίες εντοπισμού  που χρησιμοποιούμε είναι τα web beacons, tags και scripts  με σκοπό τη συλλογή και τον εντοπισμό πληροφοριών καθώς και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στον browser σας να απορρίπτει όλα τα cookies ή να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν σας αποστέλλεται ένα cookie. Παρόλα αυτά,  εάν δεν αποδέχεστε τα cookies, μπορεί να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια μέρη της Υπηρεσίας μας.​

 

Παραδείγματα cookies που χρησιμοποιούμε

  • Cookies περιόδου λειτουργίας. Χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μας.

  • Cookies προτιμήσεων. Χρησιμοποιούνται για την υπενθύμιση των προτιμήσεών σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.

  • Cookies ασφαλείας. Χρησιμοποιούνται για λόγους ασφαλείας.

  • Cookies διαφημίσεων. Τα διαφημιστικά cookies χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις που μπορεί να είναι σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.​

 

Χρήση των Δεδομένων

Η εταιρία PRONAON I.K.E. χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για διάφορους σκοπούς όπως:

  • να παρέχει και να συντηρεί την Υπηρεσία μας

  • να σας αποστέλλει ειδοποιήσεις σχετικά με αλλαγές της Υπηρεσίας μας

  • να σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε διαδραστικά χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας μας όταν το επιθυμείτε

  • να παρέχει υποστήριξη πελατών

  • να συλλέγει πολύτιμες πληροφορίες προς ανάλυση με σκοπό την βελτίωση της Υπηρεσίας μας

  • να παρακολουθεί τη χρήση της Υπηρεσίας

  • να εντοπίζει, να αποτρέπει και να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα

  • να σας παρέχει νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε και είναι σχετικά με αυτά που ήδη έχετε αγοράσει ή υποβάλλει ερώτημα σχετικά, εκτός εάν έχετε επιλέξει να εξαιρεθείτε από την παραλαβή τέτοιων πληροφοριών.

 

Νομική βάση για τη Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων υπό τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

 

Εάν είστε από χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η νομική βάση της PRONAON I.K.E. για τη συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο εντός του οποίου συλλέγονται αυτά τα Δεδομένα.​

 

Η PRONAON I.K.E. μπορεί να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα επειδή:

  • Χρειάζεται να συνάψουμε κάποιο συμβόλαιο μαζί σας.

  • Μας έχετε δώσει την άδειά σας για να προχωρήσουμε σε επεξεργασία των Δεδομένων σας.

  • Η επεξεργασία εμπίπτει στα νομικά μας ενδιαφέροντα και δεν επισκιάζει τα δικαιώματά σας.

  • Για λόγους προώθησης πληρωμής.

  • Για λόγους συμμόρφωσης με τη νομοθεσία.

  • Διατήρηση Δεδομένων.​

 

H PRONAON I.K.E. θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα όσο είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας με σκοπό τη συμμόρφωση με εφαρμόσιμους νόμους), την επίλυση διαφορών και την επιβολή νομικών συμφωνιών και πολιτικών.

 

Η PRONAON I.K.E. επίσης θα διατηρήσει τα δεδομένα χρήσης για λόγους ενδοεταιρικής ανάλυσης. Τα  δεδομένα χρήσης συνήθως διατηρούνται για μικρότερο χρονικό διάστημα, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τα διατηρήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.​

 

Μεταφορά Δεδομένων​

 

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορεί να μεταφερθούν ή να διατηρηθούν σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της περιοχής, της επαρχίας, της χώρας σας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας  όπου η νομοθεσία για την προστασία Δεδομένων μπορεί να διαφέρει από εκείνη της δικής σας δικαιοδοσία.

 

Εάν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας και επιλέξετε να παρέχετε πληροφορίες σε εμάς, παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι η επεξεργασία των δεδομένων και των λοιπών πληροφοριών θα γίνεται στην Ελλάδα.

 

Η συγκατάθεσή σας προς αυτή την Πολιτική ακολουθούμενη από την παραχώρηση τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη σύμφωνη γνώμη σας ως προς αυτή τη μεταφορά.

 

Η PRONAON I.K.E. θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σας διαβεβαιώσει ότι τα Δεδομένα σας είναι ασφαλή και η επεξεργασία τους είναι σύμφωνη με τη παρούσα Πολιτική καθώς και ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία μεταφορά Δεδομένων σας σε οργανισμό ή χώρα παρά μόνον εάν λαμβάνουν χώρα επαρκείς έλεγχοι συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ασφαλείας των δεδομένων και άλλων προσωπικών σας πληροφοριών.​

 

Δημοσιοποίηση Δεδομένων

Επιβολή Νόμου Δημοσιοποίησης

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να ζητηθεί από την  PRONAON I.K.E. να δημοσιοποιήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Αυτό μπορεί να απαιτηθεί βάσει νόμου ή προς απάντηση σε ισχύοντα αιτήματα από δημόσιες Αρχές  (πχ. Δικαστήρια ή κυβερνητική αρχή).​

 

Νομικές Απαιτήσεις

  • Η PRONAON I.K.E. μπορεί να δημοσιοποιήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την πεποίθηση ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για να:

  • συμμορφωθεί με μία νομική υποχρέωση

  • προστατέψει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα ή τα περιουσιακά στοιχεία της PRONAON I.K.E.

  • αποτρέψει ή να διερευνήσει πιθανή λανθασμένη διαχείριση σχετικά με την Υπηρεσίας

  • προστατέψει την προσωπική ασφάλεια των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού

  • προστατευθεί ενάντια σε ποινικές ευθύνες

 

Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια των Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς αλλά παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι καμία μέθοδος μεταφοράς μέσω Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Αν και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια τους.​

 

Τα Δικαιώματά σας σχετικά με την Προστασία Δεδομένων υπό τον Γενικό Κανόνα Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

 

Εάν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Η PRONAON I.K.E. προσπαθεί να λαμβάνει λογικά μέτρα ώστε να σας επιτρέπει να αλλάζετε, να διορθώνετε, να διαγράφετε ή να περιορίζετε τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας.

 

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το ποια Προσωπικά σας Δεδομένα έχουμε και αν θέλετε αυτά να απομακρυνθούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

Το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τις σχετικές με εσάς πληροφορίες που έχουμε. Όποτε καθίσταται δυνατό, μπορείτε άμεσα να έχετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα, να τα ενημερώνετε ή να ζητάτε τη διαγραφή τους μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις σχετικές με εσάς πληροφορίες αν αυτές δεν είναι ακριβείς ή επαρκείς.

 

Το δικαίωμα της ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε ένσταση στον τρόπο επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας από εμάς.

Το δικαίωμα του περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για εσάς σε δομημένη και ευανάγνωστη από μηχάνημα ευρείας χρήσης μορφή.

Το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή αυτή απαιτείται από την PRONAON I.K.E. για επεξεργασία των πληροφοριών σας.

 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν ότι μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας πριν προχωρήσετε στις παραπάνω ενέργειες.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε τα παράπονά σας σε κάποια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων της περιοχής σας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.​

 

Πάροχοι Υπηρεσιών

Η εταιρία μας μπορεί να προσλάβει τρίτες εταιρίες και άτομα με σκοπό τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας μας (“Πάροχοι Υπηρεσιών”), την παροχή της Υπηρεσίας εκ μέρους της, την παροχή άλλων σχετικών υπηρεσιών ή τη διευκόλυνσή μας στην ανάλυση του τρόπου χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Οι τρίτες αυτές εταιρίες και άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για τη διεκπεραίωση των παραπάνω ενεργειών εκ μέρους της εταιρίας μας και δεσμεύονται για το απόρρητο των πληροφοριών αυτών και της χρήσης τους για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.​

 

Αναλύσεις

Η εταιρία μας μπορεί να χρησιμοποιήσει τρίτο Πάροχο Υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Η Google Analytics είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία αναλύσεων (analytics) που προσφέρει η  Google και η οποία ανιχνεύει και αναφέρει την κίνηση της ιστοσελίδας. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για να ανιχνεύει και να παρακολουθεί τη χρήση της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται και με άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα αυτά για να θέσει ένα πλαίσιο και να προσωποποιήσει τις διαφημίσεις των δικών της διαφημιστικών δικτύων.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτή τη δραστηριότητα της Υπηρεσίας που είναι διαθέσιμη στην Google με το να εγκαταστήσετε ένα Google Analytics browser add-on. Τo add-on αποτρέπει το Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js and dc.js) από το να μοιράζεται τις πληροφορίες που σχετίζονται με επισκέψεις στην ιστοσελίδα με το Google Analytics.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων της Google, παρακαλούμε επισκεφθείτε τους όρους Απορρήτου (Google Privacy & Terms) στην ιστοσελίδα: https://policies.google.com/privacy?hl=el

 

Διαφημίσεις

Η εταιρία μας μπορεί να χρησιμοποιήσει  τρίτο Πάροχο Υπηρεσιών για παρουσίαση διαφημίσεων σε εσάς με σκοπό την υποστήριξη και διατήρηση της Υπηρεσίας μας.

Το Google AdSense & DoubleClick Cookie - Google, ως πωλητής τρίτου μέρους, χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει διαφημίσεις στην Υπηρεσία μας. Η χρήση από την Google του  DoubleClick cookie ενεργοποιεί την ίδια και τους εταίρους της με αποτέλεσμα να παρέχουν διαφημίσεις στους χρήστες μας με βάση την επίσκεψή τους στην Υπηρεσία μας ή σε άλλες ιστοσελίδες του Διαδικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση του DoubleClick Cookie για διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας με το να επισκεφθείτε την σχετική με τα Google Ads Settings ιστοσελίδα της Google: http://www.google.com/ads/preferences/

AdButler - Η AdButler είναι υπηρεσία διαφημίσεων με πάροχο την Sparklit Networks Inc.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AdButler και την πολιτική Απορρήτου της, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.sparklit.com/agreements.spark?agreement=privacy

 

Συμπεριφορική Μεταπώληση​

Η PRONAON I.K.E. χρησιμοποιεί υπηρεσίες μεταπώλησης για διαφήμιση τρίτων ιστοσελίδων προς εσάς μετά την επίσκεψή σας στην Υπηρεσία μας. Εμείς και οι πωλητές  τρίτων μερών χρησιμοποιούμε cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προσφορά διαφημίσεων με βάση τις παλιότερες επισκέψεις σας στην Υπηρεσία μας. 

Google Ads (AdWords) -Υπηρεσία μεταπώλησης Google Ads (AdWords)με πάροχο την Google Inc.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από Google Analytics for Display Advertising και να προσαρμόσετε το δίκτυο Google Display Network ads. Για τις ρυθμίσεις Google Ads Settings, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.google.com/settings/ads.

Η Google επίσης συνιστά να εγκαταστήσετε το Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - για τον browser σας. Το Google Analytics Opt-out Browser Add-on παρέχει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας τη δυνατότητα να αποτρέψουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων (Απορρήτου) της Google, παρακαλούμε επισκεφθείτε τους όρους Απορρήτου  (Google Privacy & Terms) στην ιστοσελίδα: https://policies.google.com/privacy?hl=el.

Facebook - Υπηρεσία μεταπώλησης Facebook με πάροχο την Facebook Inc.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook στην ιστοσελίδα:

https://www.facebook.com/help/164968693837950

Για να εξαιρεθείτε από τις  διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook, ακολουθείστε τις οδηγίες στην ιστοσελίδα:

 https://www.facebook.com/help/568137493302217

To Facebook τηρεί τις Αρχές Αυτόνομης Ρύθμισης για Διαδικτυακή Συμπεριφορική Διαφήμιση (Self-Regulatory Principles for Online Behavioural Advertising) που θεσπίστηκαν από την Digital Advertising Alliance.  Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες εταιρίες που συμμετέχουν μέσω της Digital Advertising Alliance στις ΗΠΑ http://www.aboutads.info/choices/, , τον Καναδά http://youradchoices.ca/ ή την Ευρώπη http://www.youronlinechoices.eu/, ή μέσω των ρυθμίσεων στο κινητό σας.​

 

Πληρωμές

Η εταιρία μας μπορεί να παρέχει επί πληρωμή προϊόντα και/ή υπηρεσίες μέσω της Υπηρεσίας. Σε αυτή την  περίπτωση, χρησιμοποιούμε τρίτες υπηρεσίες για την επεξεργασία των πληρωμών (πχ. Επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Τα στοιχεία αυτά παρέχονται απευθείας στους τρίτους επεξεργαστές πληρωμών των οποίων η διαχείριση των προσωπικών σας στοιχείων καθορίζεται από τη δική τους Πολιτική Απορρήτου. Οι επεξεργαστές αυτοί είναι σύμφωνοι με τις προδιαγραφές που ορίζονται από το πρότυπο PCI-DSS όπως αυτό καθορίζεται από το  PCI Security Standards Council, το οποίο είναι μία ομαδική προσπάθεια ονομάτων όπως η  Visa, η MasterCard, η American Express και η Discover. Τα προαπαιτούμενα του  PCI-DSS βοηθούν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών πληρωμής.

 

Οι Επεξεργαστές πληρωμών με τους οποίους δουλεύουμε είναι:

 

Σύνδεσμοι για άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για άλλους ιστότοπους τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε εμείς. Εάν επιλέξετε έναν τρίτο σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπό του. Σας συνιστούμε να ελέγχετε πάντα την Πολιτική Απορρήτου όλων των ιστοτόπων που επισκέπτεστε.

Η εταιρία μας δεν μπορεί να ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τις πολιτικές Απορρήτου ή τις πρακτικές οποιουδήποτε τρίτου ιστοτόπου ή τρίτων υπηρεσιών.

 

​Πολιτική Προστασίας ανηλίκων

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών (“Παιδιά”).

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας πληροφορίες ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και πιστεύετε ότι το Παιδί σας έχει δώσει οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν ανακαλύψουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από Παιδιά χωρίς εξακριβωμένη γονεϊκή συγκατάθεση, λαμβάνουμε μέτρα ώστε να απομακρύνουμε αυτές τις πληροφορίες από τις υπηρεσίες μας.

 

​Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η εταιρία μας μπορεί ανά διαστήματα να ενημερώνει την Πολιτική Απορρήτου μας. Σε τέτοια περίπτωση, θα ενημερωθείτε για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω ανάρτησης της νέας Πολιτικής μας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και/ή εμφανούς ανακοίνωσης στην Υπηρεσία μας πριν η όποια αλλαγή τεθεί σε ισχύ και θα ενημερώσουμε την “ημερομηνία ισχύος” στο πάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά την Πολιτική Απορρήτου για οποιεσδήποτε αλλαγές. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου τίθενται σε ισχύ κατόπιν δημοσίευσής τους στην παρούσα ιστοσελίδα.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Email: contact@pronaon.com

 

Όροι Χρήσης

Αυτοί οι Όροι Χρήσης (“Όροι”, “Όροι Χρήσης”) καθορίζουν τη σχέση σας με την ιστοσελίδα www.pronaon.com (η “Υπηρεσία”) με διαχειριστή την PRONAON (ΠΡΌΝΑΟΝ) I.K.E.  (“εμάς”, “εμείς” ή “μας”).

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία.

 

Η πρόσβαση και η χρήση της Υπηρεσίας υπόκειται στην αποδοχή από μέρους σας και συμμόρφωση με τους παρόντες Όρους. Οι όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες, χρήστες και λοιπούς που έχουν πρόσβαση ή χρησιμοποιούν την Υπηρεσία.

 

Η πρόσβαση και χρήση της Υπηρεσίας αποτελεί συμφωνία του χρήστη, ο οποίος δεσμεύεται για την αποδοχή και συμμόρφωση με τους εν λόγω όρους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με οποιοδήποτε όρο οφείλει να μην εισέρχεται στην Υπηρεσία.

 

Αγορές

 

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που είναι διαθέσιμα μέσω της Υπηρεσίας (“Αγορές”), πιθανώς θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικές με την αγορά σας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, την ημερομηνία λήξης της, τη διεύθυνση χρέωσης και πληροφορίες αποστολής.

 

Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν ένδειξη και εγγύηση ότι: (i) έχετε το νόμιμο δικαίωμα να κάνετε χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας ή άλλου τρόπου πληρωμής σε σχέση με οποιαδήποτε Αγορά και (ii) οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι αληθείς, ακριβείς και πλήρεις.

 

Με την υποβολή των πληροφοριών, παραχωρείτε το δικαίωμα στην εταιρία μας να μεταφέρουμε τις εν λόγω πληροφορίες σε τρίτα μέρη με σκοπό τη διευκόλυνση της ολοκλήρωσης της Αγοράς.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης ή ακύρωσης της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή για συγκεκριμένους λόγους που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: διαθεσιμότητα προϊόντος ή υπηρεσίας, σφάλμα στην περιγραφή ή την τιμή του προϊόντος ή της υπηρεσίας, σφάλμα κατά την παραγγελία σας ή άλλες αιτίες.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης ή ακύρωσης της παραγγελίας σας εάν υπάρχει υποψία απάτης ή παράνομης συναλλαγής ή συναλλαγής χωρίς νόμιμη άδεια.

 

Διαθεσιμότητα, Σφάλματα και Ανακρίβειες

 

Οι προσφορές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στην Υπηρεσία ενημερώνονται συνεχώς. Υπάρχει πιθανότητα ύπαρξης σφάλματος στην τιμή, την περιγραφή ή την διαθεσιμότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα στην Υπηρεσία μας και ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην ενημέρωση των πληροφοριών στην Υπηρεσία και τη διαφήμισή μας σε άλλους διαδικτυακούς τόπους.

 

Δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια ή πληρότητα οποιωνδήποτε πληροφοριών συμπεριλαμβανομένων των τιμών, εικόνων των προϊόντων, ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, διαθεσιμότητας και υπηρεσιών. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής ή ενημέρωσης των πληροφοριών και διόρθωσης σφαλμάτων, ανακριβειών ή παραλείψεων οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

 

Διαγωνισμοί, Λαχειοφόροι και  Promotions (Προώθηση Προϊόντος)

 

Διαγωνισμοί, λαχειοφόροι ή άλλα μηνύματα προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών (“Μηνύματα Προώθησης Προϊόντος”) που είναι διαθέσιμα στην Υπηρεσία υπόκεινται σε κανονισμούς διαφορετικούς από τους παρόντες Όρους. Εάν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε Μήνυμα Προώθησης Προϊόντος, παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους ισχύοντες κανονισμούς καθώς και για την Πολιτική Εμπιστευτικότητάς μας. Σε περίπτωση που οι κανονισμοί για ένα Μήνυμα Προώθησης Προϊόντος έρχεται σε σύγκρουση με τους παρόντες όρους, θα ισχύουν οι κανονισμοί του Μηνύματος Προώθησης Προϊόντος.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

 

Η Υπηρεσία και το αρχικό περιεχόμενο, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργικότητά της είναι και θα παραμείνουν αποκλειστική ιδιοκτησία της PRONAON Ι.Κ.Ε. και των αδειοδοτών της. Η Υπηρεσία προστατεύεται από το Νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων, εμπορικού σήματος και άλλες νομοθεσίες της Ελλάδας και ξένων χωρών. Απαγορεύεται η χρήση του εμπορικού σήματος της εταιρίας μας και της εμπορικής μορφής παρουσίασης (trade dress) αναφορικά με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από την PRONAON Ι.Κ.Ε.

 

Σύνδεσμοι (Links) σε άλλους διαδικτυακούς τόπους

 

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς διαδικτυακούς τόπους τρίτων μερών που δεν ανήκουν ή δεν ελέγχονται από την PRONAON I.K.E.

 

Η PRONAON I.K.E. δεν ελέγχει και φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, την πολιτικές εμπιστευτικότητας ή τις πρακτικές διαδικτυακών τόπων ή υπηρεσιών τρίτων μερών. Επιπλέον αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η PRONAON Ι.Κ.Ε. δεν φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται να προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή εξάρτηση από οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε διαδικτυακό τόπο ή υπηρεσίες.

 

Συνιστούμε να διαβάσετε του όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και τις πολιτικές εμπιστευτικότητας οποιωνδήποτε διαδικτυακών τόπων τρίτων μερών ή υπηρεσιών που επισκέπτεστε.

 

Τερματισμός

 

Ενδέχεται η πρόσβασή σας να τερματιστεί ή να διακοπεί άμεσα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης μεταξύ άλλων της παραβίασης των Όρων.

 

Κατά τον τερματισμό, το δικαίωμα χρήσης της Υπηρεσίας διακόπτεται άμεσα.

 

Περιορισμοί Ευθύνης

 

Σε καμία περίπτωση η PRONAON Ι.Κ.Ε. ή η διοίκηση, οι εργαζόμενοι, συνέταιροι, εκπρόσωποι, προμηθευτές ή συνεργάτες της δεν φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε έμμεση, τυχαία, ιδιαίτερη, επακόλουθη ή κυρωτική ζημία, συμπεριλαμβανομένης μεταξύ άλλων, απώλειας κερδών, δεδομένων, χρήσης, φήμης ή άλλης απροσδιόριστης απώλειας που οφείλεται (i) στην πρόσβαση ή χρήση ή αδυναμία πρόσβασης ή χρήσης της Υπηρεσίας εκ μέρους σας, (ii)¨ διαχείρισης ή περιεχομένου τρίτων μερών στην Υπηρεσία¨ (iii) περιεχομένου προερχόμενου από την Υπηρεσία¨ και (iv) πρόσβαση, χρήση ή μεταποίηση μεταδόσεων ή περιεχομένου χωρίς άδεια, βάσει εγγύησης, συμβολαίου, αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) ή άλλης νομικής θεωρίας, με ή χωρίς δική μας ενημέρωση σχετικά με τη ζημία ακόμη και αν τα όποια μέτρα αποκατάστασης αποτύχουν.

 

 

 

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνη;

 

Η χρήση της Υπηρεσίας γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη. Η Υπηρεσία παρέχεται “ΩΣ ΕΙΝΑΙ” και “ΩΣ ΕΧΕΙ”. Η Υπηρεσία παρέχεται χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση διατυπωμένη ή υποτιθέμενη, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων υποτιθέμενων εγγυήσεων εμπορικότητας, καταλληλόλητας για συγκεκριμένους σκοπούς, μη-παράβασης ή πορεία απόδοσης.

 

Η PRONAON I.K.E., οι θυγατρικές, οι συνεργάτες και οι αδειοδότες της δεν εγγυώνται πλήρως  ότι α) η Υπηρεσία θα λειτουργεί αδιάκοπα, με ασφάλεια ή ότι θα είναι πάντα διαθέσιμη σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ή τοποθεσία¨ β) τα όποια σφάλματα και ελαττώματα θα διορθώνονται¨ γ) η Υπηρεσία είναι απαλλαγμένη από ιούς ή άλλα παρόμοια βλαβερά στοιχεία¨ δ) τα αποτελέσματα χρήσης της Υπηρεσίας θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του χρήστη.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο

 

 Οι παρόντες Όροι καθορίζονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, ασχέτως σύγκρουσης με νομοθετικές προβλέψεις.

Η όποια αποτυχία επιβολής οποιουδήποτε δικαιώματος ή ρύθμισης των παρόντων Όρων εκ μέρους μας  δεν θεωρείται απαλλαγή από αυτά τα δικαιώματα. Εάν οποιοσδήποτε από τους παρόντες όρους θεωρηθεί άκυρος ή μη εφαρμόσιμος από Δικαστική αρχή, οι υπόλοιπες ρυθμίσεις των όρων θα παραμείνουν σε ισχύ. Οι παρόντες Όροι αποτελούν ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ ημών και του χρήστη αναφορικά με την Υπηρεσία μας και διαδέχονται και αντικαθιστούν οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία που πιθανώς ίσχυε μεταξύ ημών και του χρήστη αναφορικά με την Υπηρεσία.

 

Τροποποιήσεις

 

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιεί ή να αντικαθιστά τους παρόντες Όρους οποιαδήποτε στιγμή. Σε περίπτωση που μια αναθεώρηση είναι υλική, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ειδοποίηση τουλάχιστον 60 ημερών πριν οποιοσδήποτε νέος όρος τεθεί σε ισχύ. Ο καθορισμός της υλικής μετατροπής τελεί υπό τη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας.

 

Συνεχίζοντας την πρόσβαση και τη χρήση της Υπηρεσίας μας αφού οι παραπάνω όροι τεθούν σε ισχύ, ο χρήστης συμφωνεί και δεσμεύεται από τους παραπάνω όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους, παρακαλούμε διακόψτε τη χρήση της Υπηρεσίας. 

 

Επικοινωνία

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Email: contact@pronaon.com